Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τιμήθηκε η μνήμη των Εθνικών μας Ευεργετών

Τιμήθηκε και φέτος,την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου,από την Περιφέρεια Αττικής, η μνήμη των Εθνικών Ευεργετών
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. Διονυσίου του Αεροπαγίτου και την ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και προέδρου της Επιτροπής Πολιτισμού, της Περιφέρειας Αττικής κ. Δ. Κατσικάρη, ακολούθησε η κατάθεση  Στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Η  Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ως φορέας της έκφρασης της Ηπειρωτικής αποδημίας, διά του προέδρου της κ.Γιώργου Οικονόμου κατέθεσε στεφάνι, εκπροσωπώντας και όλους τους Ελληνικούς αποδημικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στην  Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη συνέχεια ακολούθησε ημερίδα με θέμα '' Η Διαχρονική συμβολή της Ευεργεσίας στο Κοινωνικό, Εθνικό καιΕυρωπαικό γίγνεσθαι '' που διοργάνωσε η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών.
Στην ημερίδα έλαβε το λόγο και ο Πρόεδρος της Π.Σ.Ε , ο οποίος εστιάστηκε στην προσπάθεια της Π. Σ. Ε  και στους αγώνες που έδωσε και δυστυχώς μέχρι σήμερα συνεχίζει να δίνει, διατηρώντας το θέμα στην επικαιρότητα, για την επίλυση του προβλήματος διαχείρησης των Εθνικών και Ηπειρωτικών Κληροδοτημάτων και ευαγών Ιδρυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: