Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΕΥΧΕΣ- ΚΑΛΕΣΜΑ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
ΒΟΡ. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αποστολοπούλου 34 Πεύκη 15121
Τηλ.210-8021123 & 210-8082986
Fax.210-6121488 email: ipeirotes.vp@gmail.com
http://ipeirotes.blogspot.com/


Πεύκη 12 Δεκεμβρίου 2008
Αριθ. Πρωτ. 50


Αγαπητοί μας , Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες

Το Δ.Σ του Συλλόγου σας απευθύνει θερμό χαιρετισμό και σας ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή και συμπαράστασή σας σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου .
Ιδιαίτερα μας συγκίνησε η συμμετοχή στην εκδρομή /προσκύνημα στο ηρωικό Σούλι, στην εκδρομή στη Ρώμη, καθώς και η μεγάλη προσέλευσή σας στην εκδήλωση που έγινε στο Θέατρο Δήμου Πεύκης , όπου το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας παρουσίασε το έργο ‘την αγαπήσαμαν και μείς ‘ από το βιβλίο της Ηπειρώτισσας Γεωργίας Σκοπούλη ‘’ Αυτές που γίναν ένα με τη γη’’.
Με τον καινούργιο χρόνο θα διοργανώσουμε εκδρομές στην Ήπειρο και το εξωτερικό και θα παρουσιάσουμε νέους Ηπειρώτες δημιουργούς και τα έργα τους.

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου Έτους 2009
Ευχόμαστε σε όλες και όλους:
ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 11.00 για να κόψουμε τη Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας , στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ στο Ηλιακό χωριό Δήμου Πεύκης, που ευγενώς μας παραχωρεί για άλλη μια φορά ο Δήμος Πεύκης.
Την ίδια ημέρα θα προηγηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου, ο απολογισμός του Δ.Σ και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και ελεγκτικής επιτροπής.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακές Ηπειρώτικες πίτες, γλυκά, αναψυκτικά , τσίπουρο και κρασί από την Ήπειρο. Θα επακολουθήσει γλέντι και χορός με παραδοσιακή Ηπειρώτικη κομπανία.

Σας περιμένουμε όλους , μαζί με τα παιδιά σας και τους φίλους σας.
Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Κατάθεση δηλώσεων υποψηφιοτήτων, για το ΔΣ του Συλλόγου, μέχρι την Πέμπτη 29/1/2009


Το ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ