Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΙΑ»




Εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Μουργκάνας, Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, 7 μ.μ.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας και η Ομοσπονδία Μουργκάνας  προσκαλούν στην εκδήλωση «ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΟΣ, 27 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΗΜΙΑ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, Αθήνα).
            Στο πρόσωπο του Βασίλη Κάτσιου η Ηπειρώτικη Αποδημία τιμά ένα άξιο στέλεχός της που την υπηρέτησε για πολλά χρόνια, από πολλές θέσεις ευθύνης και προσφοράς. Ιδρυτικό μέλος και πρώτος Πρόεδρος στην Αδελφότητα Παλαιοχωριτών «Άγιος Δημήτριος», Πρόεδρος των Θεσπρωτών Αττικής από το 1984 ως το 2005, μέλος του Δ.Σ. και Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας από το 1989 ως το 2010, ο Βασίλης Κάτσιος προσέφερε πολύτροπα στην Αποδημία, εμπνευσμένα, με πάθος και πατριωτικό ενθουσιασμό.
Η Πανηπειρωτική, τιμώντας τον Βασίλη Κάτσιο, προβάλει την αρχή με την οποία μεγαλουργεί διαχρονικά η Ηπειρώτικη Αποδημία, την ανιδιοτελή προσφορά στους Αποδήμους και τον τόπο μας.
Στην εκδήλωση θα χαιρετήσουν οι Πρόεδροι της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και της Ομοσπονδίας Μουργκάνας ενώ ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Σωτήρης Κολιούσης, μέλος του Δ.Σ. της Π.Σ.Ε.. Η Χορωδία της Ομοσπονδίας Μουργκάνας θα τραγουδήσει λίγα τραγούδια ενώ θα προβληθεί και ένα δεκάλεπτο βίντεο για τον Βασίλη Κάτσιο, σε επιμέλεια του Εφόρου Πολιτισμού της Π.Σ.Ε.. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο της Π.Σ.Ε. Γιώργο Οικονόμου στον τιμώμενο Βασίλη Κάτσιο.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί γενναιόδωρος μπουφές.


Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ