Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Πίτα του Ηπειρώτη


Προς
Τα Διοικητικά  Συμβούλια
α. των ηπειρωτικών Σωματείων (μελών και μη της Π.Σ.Ε.)
β. των ηπειρωτικών πολιτιστικών Οργανώσεων

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Σας γνωρίζουμε, ότι η καθιερωμένη ετήσια πολιτιστική εκδήλωση ‘’Η Πίτα του Ηπειρώτη’’,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου   2012 και ώρα 10 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Όπως κάθε χρόνο, το πρόγραμμα της κορυφαίας αυτής εκδήλωσης της ηπειρωτικής αποδημίας θα περιλαμβάνει: Κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, μουσικά και χορευτικά ηπειρωτικά συγκροτήματα και τραγούδια από  Ηπειρώτες τραγουδιστές.   
Σας παρακαλούμε:
α. να ενημερώσετε τα μέλη σας για να παρευρεθούν στην εκδήλωση, και
β. εάν επιθυμείτε να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα και να συμμετάσχει στην εκδήλωση το χορευτικό σας συγκρότημα, να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε Δήλωση Συμμετοχής μέχρι 20/12/11, με το ταχυδρομείο, fax στο νούμερο 2103243281 ή με email info@panepirotiki.com, παράλληλα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 210-3243822 για επιβεβαίωση  λήψης της δήλωσης συμμετοχής και
γ. Επίσης παρακαλούμε όπως στην ως άνω ημερομηνία αποφύγετε την διοργάνωση απ’ το σύλλογό σας όποιας άλλης δραστηριότητας, προκειμένου τα μέλη σας να παρευρεθούν στην κορυφαία αυτή εκδήλωση της Π.Σ.Ε.
δ. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ της ΠΣΕ αποφάσισε φέτος, μετά από πολλά χρόνια, να επαναφέρει την παρακολούθηση της παραπάνω εκδήλωσης με εισιτήριο που θα ανέρχεται στο ελάχιστο ποσό των πέντε (5) ευρώ, για κάλυψη των εξόδων της, αφού εκ της οικονομικής συγκυρίας δεν κατέστη δυνατή μέχρι σήμερα η εξασφάλιση αντίστοιχης χορηγίας.


Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Οικονόμου             Ιπποκράτης Μιχ. Κατσένης