Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ


Αγαπητοί μας Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας στέλνει θερμούς πατριωτικούς χαιρετισμούς και σας ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή σας και την συμπαράστασή σας σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς στους δύσκολους αυτούς καιρούς δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας τόσο προς τον Σύλλογο μας και, μέσω αυτού, προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Άπειρο Χώρα, την Ήπειρο.

Με την ελπίδα οι δυσκολίες να μας δυναμώσουν, αν και ως Ηπειρώτες έχουμε στο αίμα μας να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο όσο δύσκολο και αν είναι, και με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους 2012 ευχόμαστε σε όλους και όλες:

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ – ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σας καλούμε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονος στην Πεύκη για να τιμήσουμε με λειτουργία και Αρτοκλασία τη μνήμη του αγίου νεομάρτυρα Γεώργιου «εξ Ιωαννίνων».

Σας καλούμε επίσης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι  στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στο Ηλιακό χωριό Πεύκης για να γιορτάσουμε τον εορτασμό της νέας χρονιάς και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας και να ανταλλάξουμε ευχές.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακές Ηπειρώτικες πίτες και εδέσματα καθώς και τσίπουρο και κρασί από την Ήπειρο ενώ θα επακολουθήσει γλέντι και χορός με μουσικές και τραγούδια από την Ήπειρο.

Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.
Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας και τους φίλους σας
Υ.Γ: Κάθε προσφορά σε πίτες και παραδοσιακούς μεζέδες είναι ευπρόσδεκτη

Το Δ.Σ του Συλλόγου


Ο Πρόεδρος     Η Αντιπρόεδρος                                    
Σ. Τσίπρας        Ν. Εξάρχου–Πανταζή           

Η Γραμμαστέας                     Η Ταμίας
Δ. Παππά-Ζησιμοπούλου      Ι. Γιαννούλα–Λαζάνη

Τα Μέλη:       Χ. Τοτόμη        Α. Τσουμάνη