Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Εκδήλωση στη μνήμη του Ηπειρώτη Νεομάρτυρα Γεωργίου εξ Ιωαννίνων, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα οι Ηπειρώτες των Βορείων τιμήσαμε , με λειτουργία και αρτοκλασία, την περασμένη Τρίτη 17/1/2012 τη μνήμη του Ηπειρώτη Νεομάρτυρα  Γεωργίου εξ  Ιωαννίνων, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης, παρουσία πλήθους  συμπατριωτών μας και ντόπιων κατοίκων.


Ο Σύλλογος  ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην παραπάνω εκδήλωση και ιδιαίτερα:
Τον δήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Φωκιανό  Δ. τους  Αντιδημάρχους  Λαζάνη Γ. και  Πανταζή Π. τον πρόεδρο Αθαμανιωτών  Τσίπρα Λ.  και λοιπούς εκπροσώπους των Συλλόγων καθώς και τους Ιερείς και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης.

Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις του ο Σύλλογος  έχει  προγραμματίσει να κόψει  την Πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή το πρωί της  12 Φεβρουαρίου 2012  στις 1200 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Πολιτιστικού Κέντρου Πεύκης.

Θα προσφερθούν παραδοσιακές Ηπειρώτικες πίτες και εδέσματα  καθώς και τσίπουρο και κρασί από την Ήπειρο ενώ θα επακολουθήσει γλέντι και χορός με μουσικές και τραγούδια από την Ήπειρο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!  Κάθε προσφορά σε  πίτες και εδέσματα Ηπείρου δεκτά.
Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μαζί  μια ευχάριστη Ηπειρώτικη εκδήλωση, ξεχνώντας τη  σημερινή δύσκολη  οικονομική  κατάσταση , διασκεδάζοντας όπως πολύ καλά γνωρίζουμε εμείς οι Ηπειρώτες.