Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Την 5 Δεκεμβρίου 2010 έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων μας στο Ηλιακό χωριό του Δήμου Πεύκης, γραφεία που μας παραχώρησε ο Δήμος προκειμένου να συστεγαστούμε με το Σύλλογο Κρητών Πεύκης.



Η προσέλευση φίλων και μελών των δύο Συλλόγων ήταν μεγάλη και γέμισε η πλατεία. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο απερχόμενος Δήμαρχος Πεύκης κ. Θεοδωρακόπουλος και ο νεοεκλεγείς στο Καλλικρατικό Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης κ. Φωκιανός, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Ηπειρωτών και Κρητών , εκπρόσωποι των Δημοτικών Συμβουλίων γειτονικών Δήμων κτλ.



Μετά τον αγιασμό προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα από την Κρήτη και την Ήπειρο με ρακί, τσίπουρο και τοπικά κρασιά.

Τα παιδιά του Συλλόγου Κρητών και οι γυναίκες του Συλλόγου Ηπειρωτών, μας μάγεψαν με τους χορούς των και τις υπέροχες φορεσιές τους.





Επακολούθησε γλέντι μέχρι τις 5 το απόγευμα, με τις δύο κομπανίες, την Ηπειρώτικη παραδοσιακή με το κλαρίνο και την Κρητική με τη λύρα.

Ήταν πράγματι μια πάρα πολύ καλή εκδήλωση και ευχόμαστε να έχει συνέχεια και να βρει και άλλους μιμητές.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων Αττικής, σας Πληροφορεί ότι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Πεύκης, υπάρχει ειδικός χώρος με βιβλία που έχει προσφέρει ο Συλλογός μας, τα οποία είναι διαθέσιμα στο αναγνωστικό κοινό τις ημέρες και ώρες που λειτουργεί η Βιβλιοθήκη.

Το Δ.Σ

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

"Δράσεις Πολιτισμού"

Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση για τον ΘΟΔΩΡΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ που εντάσσεται στις Δράσεις Πολιτισμού της Π.Σ.Ε. για τους Ηπειρώτες Δημιουργούς

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010, ώρα 20:00
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

Ο Γεν. Γραμματέας
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΧ. ΚΑΤΣΕΝΗΣ