Τρίτη, 9 Μαρτίου 2010

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΕΓΗ

Ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα και ο σύλλογος, χάρη στην έμπρακτη στήριξη του Δήμου Πεύκης και του Δημάρχου της κ. Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, απέκτησε τελικά στέγη.

Πρόκειται για ένα χώρο στο Εμπορικό Κέντρο του Ηλιακού χωριού, απέναντι ακριβώς από το Πολιτιστικό κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, το οποίο θα χρησιμοποιούμε ως έδρα του συλλόγου μας μαζί με το σύλλογο Κρητών Πεύκης.

Τα κλειδιά παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος την 1η Μαρτίου 2010, σε ειδική τελετή, στη πρόεδρο του συλλόγου Ηπειρωτών κ. Γιάννα Λαζάνη και στον πρόεδρο των Κρητών κ. Στέλιο Πετρουλάκη.

Η πρόεδρος του συλλόγου μας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια στο σύλλογο, επισημαίνοντας ότι η εξασφάλιση της στέγης θα βοηθήσει ουσιαστικά στην καλύτερη οργάνωση και δραστηριοποίηση του συλλόγου.

"Ήταν ένα όνειρο 19 ετών και συνεχής επιδίωξη η απόκτηση στέγης" τόνισε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γ. Τριάντης ενώ τις ευχαριστίες προς το δήμαρχο εξέφρασε και η Γ. Γραμματέας του συλλόγου κ. Δώρα Παππά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών τόνισε : "Αποτελούσε το βασικότερο αιτημά μας η απόκτηση χώρου. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη. Είναι σημαντική η στήριξη και βοήθεια που μας παρέχει ο Δήμος Πεύκης και ο Δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Ο χώρος είναι εξαιρετικός και είμαστε ευτυχείς που βρίσκεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη όπου ο συλλογός μας έχει ήδη πολιτιστικές δραστηριότητες"

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος τόνισε : "Είμαστε πάντα δίπλα στους δραστήριους συλλόγους της πόλης μας και στηρίζουμε το έργο τους. Μετά από μεγάλες προσπάθειες εξασφαλίσαμε από τον ΟΕΚ τον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα για διάστημα 12 ετών. Είμαι σίγουρος ότι οι δραστηριότητές σας θα γίνουν ακόμα περισσότερες προς όφελος των πολιτών". Καταλήγοντας "Αυτή είναι μόνο η αρχή. Σιγά-σιγά θα εξετάσουμε τα αιτήματα και των άλλων συλλόγων, αρκεί βεβαίως να έχουν δράση στην κοινωνία της πόλης. Είμαστε αντίθετοι με τους συλλόγους σφραγίδες".

1 σχόλιο:

giorgos.t είπε...

Επιτέλους.. υπάρχουν και Αρχές που δεν μένουν στα λόγια, αλλά κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους.