Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους !!!»



Ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, παρουσιάζει το βιβλίο της Ηπειρώτισσας δημοσιογράφου Λίας Λάππα

                                                      Δελτίου Τύπου-πρόσκληση.

O Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, παρουσιάζει το βιβλίο: «Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους !!!», του μέλους της, δημοσιογράφου, Λίας Λάππα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 18.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.

Η προαγωγή του πνεύματος και η στήριξη των νέων ανθρώπων και δη των Ηπειρωτών που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και όχι μόνο , είναι κύριο μέλημα τόσο του συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου όσο και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, για αυτό και στηρίζουμε από κοινού, το πρώτο συγγραφικό παιδί της Κονιτσιώτισας Λίας Λάππα, η οποία μετά από έρευνα πέντε ετών και αναρίθμητες συνεντεύξεις, κατέθεσε ένα δείγμα γραφής, που αγγίζει τους πάντες για διαφορετικούς λόγους.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Η Άννα Στεργίου, δημοσιογράφος
Η Νίκη Δράγου, Ιατρός Συστημική-Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια
Ο Υψηλάντης Τζούρος, Σύμβουλος επιχειρήσεων
Η Γωγώ Καπετάνιου, δημοσιογράφος και
η δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου, Λία Λάππα.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γιώργος Δόσης και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Εύα Χαλατσά.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει ηπειρώτικο γλέντι. Την μουσική ευωχία των παρευρισκομένων, έχει αναλάβει η ηπειρώτικη μουσική κομπανία ''Οι Λαλητάδες''. Θα προσφερθούν ηπειρώτικα εδέσματα,  από τις γυναίκες, μέλη του Συνδέσμου και ηπειρώτικο τσίπουρο, από τη περιοχή της Ζίτσας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο :
Αναμφισβήτητα, η δουλειά για τον άνθρωπο, είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιβίωσης και αυτοπραγμάτωσης και σε μεγάλο βαθμό αποτελεί παράμετρο που ορίζει ακόμη και συμπεριφορές.
Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους.
Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους και εκείνοι, της εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους.
Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια στερημένη φοιτητική ζωή την κατοπινή ερωτική συμπεριφορά ενός γιατρού; Γιατί οι ποδοσφαιριστές επιδιώκουν να βρουν νωρίς το ταίρι της ζωής τους ; Ποια κατηγορία δικηγόρων θέλει δίπλα του γυναίκες τρόπαιο; Τι σημαίνει στόχος για τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και που μπορεί να φτάσει για να τον κατακτήσει; Γιατί πρέπει να «μαρινάρεις» έναν σεφ;
Το βιβλίο εμπεριέχει, με χιούμορ και αμεσότητα, όλα αυτά και άλλα πολλά μικρά μυστικά, μεγάλων ανδρών που μπορούν να εξηγήσουν τις συμπεριφορές τους, ως προς το άλλο φύλο . Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ειπωμένο» από άνδρες για να το διαβάσουν οι γυναίκες.
Χωρίς ονόματα αλλά με πάθος οι άνδρες που μίλησαν στη Λία Λάππα, έδωσαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης , της ζωής τους και που ξέρετε ίσως ο σύντροφός σας να έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου και διαβάζοντάς το, τον καταλάβετε καλύτερα…


Αθήνα 16-11-2017
Το Γραφείο Τύπου του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: