Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Άκρως θετική η αποτίμηση του έργου της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου


Το έργο που παράγουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, συνθέτει σε μεγάλο βαθμό και την εικόνα της Περιφέρειας στους πολίτες της Ηπείρου, τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο εργοτάξιο της Περιφέρειας.

Ο Περιφερειάρχης εξήρε το ζήλο και τις προσπάθειες των εργαζομένων, τόσο στην Κεντρική Διεύθυνση, όσο και στις Διευθύνσεις Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειακών Ενοτήτων, χάρη στις οποίες επιλύονται σε σύντομο χρόνο προβλήματα που ανακύπτουν στο οδικό δίκτυο από τα καιρικά φαινόμενα, γεγονός που καθιστά την Περιφέρεια Ηπείρου μια από τις πρωτοπόρες και στον τομέα αυτό.

Ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε επίσης και στο πρόβλημα των τελευταίων ημερών που υπάρχει με τον παγετό, επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Ηπείρου καλύπτει τις ανάγκες τόσο τις δικές της, όσο και άλλων φορέων σε προμήθεια και διανομή αλατιού, καθώς για την Περιφερειακή Αρχή εκείνο που προέχει- πέρα από τις τυπικές  αρμοδιότητες-  είναι να εξυπηρετούνται οι πολίτες.


Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για  την άοκνη συνεισφορά του στο έργο της αποκατάστασης ζημιών και άρσης των προβλημάτων που προκύπτουν από τα καιρικά φαινόμενα, καθώς όπως είπε, δεν φείδονται κόπου, ούτε και περιορίζονται στα αυστηρά όρια του ωραρίου τους. Τέλος, τους εργαζόμενους συνεχάρη και ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Σιώλος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: